Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ RTS ]

20. 06. 2024. 14:35 >> 14:34
Čitaj mi:

HOLIVUDSKA GLUMICA

Koje značenje ima nova tetovaža na dekolteu Anđeline Džoli?

Holivudska glumica Anđelina Džoli je sa 15-godišnjom ćerkom Vivijen pozirala je na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Toni za 2024. godinu, koje se dodjeljuju za dostignuća u radu američkih pozorišta.

Odjevena u raskošnu plišanu tirkiznu top haljinu, sa potpisom firme Versače, Anđelina Džoli, 47, je izgledala kao statua grčke boginje. Toaletu je stilizovala odgovarajućim zlatnim prstenjem, tirkiznim narukvicama i velikom srebrnom narukvicom brenda „Alexis Bittar”, piše RTS.

Vivijen, jedna od blizanaca koje je dobila u braku sa Bredom Pitom, bila je odjevena u kombinaciju iste boje, nalik muškoj – bijelu košulju i tamno tirkiz pantalone, prsluk i leptir mašnu, a crne „konvers” patike bile su tu da razbiju monotoniju.

Veliku pažnju svjetskih medija ukrala je i Anđelinina nova tetovaža lastavice u letu, na sredini grudi. Taj motiv je veoma popularan u salonima za tetoviranje i simbolizuje slobodu. Ptica u letu metaforički predstavlja težnju ka višim ciljevima i nesputanost duha, ali, kao i svaka tetovaža, može da ima i individualno značenje. Mnogi nagađaju da se radi o slobodi koju je dobila nakon razvoda od holivudske zvezde Breda Pita.

Osim zbog njihove ljepote, sve oči bile su uprte u majku i ćerku u usklađenim autfitima upravo zbog drame sa Bradom Pitom. Vivijen, koja je bila i asistentkinja produkcije u mjuziklu „Autsajderi“, koji je producirala njena mama, nedavno je odbacila očevo prezime Pit. To je uradila i njihova prva biološka ćerka Šajlo nakon svog 18. rođendana.

Njihova usvojena ćerka Zahara se, takođe, odrekla Bradovog prezimena prošlog novembra, kada je primljena u AKA sestrinstvo na fakultetu. Tada se ova 19-godišnja studentkinja predstavila kao Zahara Marli Džoli.

Anđelina i Brad su se razišli prije više od sedam godina, ali sve do danas vode sudske sporove oko starateljstva i imovine.

Osim Vivijen, Zahare i Šajlo, par ima još troje djece. Sina Noksa, koji je njihovo biološko dijete i Vivijenin brat blizanac, a usvojili su još Medoksa i Paksa.

Holivudska ikona i njena ćerka bile su eminentni gosti na 77. dodjeli Toni nagrada, održanoj u pozorištu Dejvid Koh, u Linkoln centru u Njujorku, 16. juna.

Anđelina se nedavno oprobala kao koproducentkinja mjuzikla „Autsajderi”, zasnovanog na istoimenoj knjizi autorke S. E. Hinton i filmu Frensisa Forda Kopole iz 1983, a ova predstava je sada i dobila nagradu Toni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније