Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ RTS ]

30. 05. 2024. 20:25 >> 20:25
Čitaj mi:

U HOLANDIJI

Mačka ušetala u Skupštinu grada i napravila štetu od 20.000 eura

Mačka se ušunjala u zgradu gradske skupštine u Dokumu, u Holandiji, otvorila česmu koja je potopila podove i namještaj, nakvasila zidove. Prema procjenama, šteta je oko 20.000 eura.

Šteta nastala zbog poplave koju je napravila mačka odložila je otvaranje tog dijela zgrade, dok se sve ne popravi, naveli su holandski mediji.

Radovi na renoviranju zgrade, koja pripada opštini Noardist-Frislan, počeli su u septembru. Otvaranje objekta očekuje se uskoro, ali će lijevo krilo zgrade morati da ostane zatvoreno još neko vrijeme zbog štete koju je napravila mačka.

"Kada su radnici koji izvode radove pronašli mačku, pronašli su i tragove štete, poplavljene podove, zidove pune vlage, natopljen namještaj... Šteta je procijenjena na 20.000 eura. Radnici su zatvorili slavinu koju je mačka otvorila i napravila poplavu", istakao je predstavnik za štampu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније