Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Glossy.espreso.co.rs ]

24. 05. 2024. 22:53 >> 22:54

NOVE TEORIJE ZAVJERE

Otkriveno kada bismo (možda) mogli da vidimo Kejt Midlton

Izvor blizak Kensingtonskoj palati pričao je s ljudima koji vode kalendar obaveza članova kraljevske porodice i nema dobre vijesti o princezi od Velsa.

 

Kejt Midlton nije prisustvovala nekom zvaničnom događaju od decembra 2023. godine.

Otkako je operisana u januaru, često se postavlja pitanje kada ćemo je ponovo vidjeti, koje je privremeno postavljano nešto stidljivije nakon što je ona saopštila da boluje od raka.

Međutim, vrijeme prolazi, a supruge princa Vilijama i dalje nema čak ni na fotografiji – o javnim kraljevskim dužnostima da ne pričamo, pa se ponovo sve češće može čuti pitanje kada će ona ponovo izaći u javnost.

Kako sada piše The Daily Beast, moguće je da princezu nećemo vidjeti do 2025. godine, prenosi portal Glossy.

Izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici ističe da, kada je u pitanju sastavljanje kalendara obaveza njenih članova, ljudi koji su uključeni u planiranje moraju da znaju šta "glavni" rade mnogo unaprijed.

“Rečeno mi je da je Kejtin dnevnik za ovu godinu prazan”,  kaže anonimni izvor za pomenuti portal. “Ništa nije u planu. Možda se neće pojaviti u javnosti do kraja godine.”

Izvor je napomenuo da je Palata svjesna da duže odsustvo može dovesti do teorija zavjere.

“Ne bih isključio još jednu video-poruku kojom će informisati zemlju o svom zdravlju”, napominje on i ističe da se to pokazalo efikasnim načinom da se teoretičari zavjere drže podalje od buduće kraljice.

Ipak, očigledno samo privremeno.

Gdje će u narednim nedjeljama boraviti Kejt Midlton?

Kejt Midlton i princ Vilijam navodno planiraju da provedu raspust svoje djece – prinčeva Džordža i Luija i princeze Šarlot – u svom seoskom domu u Sandringemu.

“Ključna stvar za nju je da sada izbjegne bilo kakvu vrstu stresa ili anksioznosti i da samo nastavi s oporavkom”, kaže neimenovani izvor, koji kaže da je "krug povjerenja" princeze od Velsa mali.

Uz nju je njena porodica – majka Kerol Midlton, otac Majkl, brat Džejms i sestra Pipa, koje opisuje kao "nevjerovatno blisku porodicu".

“Oni su tu za nju decenijama i nikada je nisu iznevjerili”, ističe.

Kontroverze u vezi s Kejt Midlton

Princeza od Velsa Kejt Midlton posljednji put je prisustvovala nekom javnom događaju krajem decembra 2023. godine. Od tada je zabilježeno nekoliko paparaco fotografija i jedan snimak, koji su podstakli spekulacije da se na njima uopšte ne nalazi supruga princa Vilijama, a isti je slučaj i sa saopštenjem u video-formatu kojim je princeza izjavila da joj je otkriven rak.

Teorije zavjere dodatno je podstakao portet Kejt Midlton s njenom decom objavljen povodom Dana majki u martu, koji su novinske agencije povukle zbog "manipulacije".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније