Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

24. 05. 2024. 23:00 >> 22:59

IZNERVIRANA

Keli Roland prekinula ćutnju o incidentu s crvenog tepiha

Pjevačica Keli Roland prekinula je ćutnju o incidentu s crvenog tepiha u Kanu, a čiji je snimak vrlo brzo obišao svijet i izazvao gomilu komentara.

Ova 43-godišnja bivša članica Destiny‘s Childa je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale poput nje, a koje su tretirane drugačije.

"Žena zna šta se dogodilo. Znam štoa se dogodilo", rekla je i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

"Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu", dodatno je pojasnila šta se dogodilo dok je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio". Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom obezbjeđenja.

Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Keli je reagovala prilično ljutito.

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je šta je Keli zapravo rekla tokom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je zaštitarka stala na haljinu, na šta joj je Keli odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promjenu raspoloženja kod Keli koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

"Nisi mi ti mama", vikala je pjevačica zaposlenoj.

Izvori bliski pjevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi obezbjeđenja bili agresivni.

"Osobe kojima je posao pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Keli je to pokušala da ignoriše. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparacima da je slikaju", rekli su za Dejli Mejl i dodali da pjevačicu nije briga hoće li ispasti diva jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније