Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B.

23. 05. 2024. 19:40 >> 20:19
Čitaj mi:

INCIDENT U ITALIJI

Žerar Depardje napao poznatog fotografa u Rimu

Francuski glumac Žerar Depardje optužen je da je napao poznatog italijanskog fotografa Rina Barilarija ispred Hari's bara u čuvenoj ulici Via Veneto u Rimu.

Glumac je sa prijateljima ručao u restoranu u Rimu kada ga je fotografisao paparaco Barilari koji je poznat kao „kralj“ u rimskim novinarskim krugovima.

Šta se tačno dogodilo još uvijek je nepoznato, ali je tačan podatak da su i glumac i fotograf podnijeli krivične prijave.

Kako je naveo Barilarijev advokat, Depardjeova partnerka Magda Vavrusova koja je sjedela za stolom, skočila je i počela da udara fotografa, a tuči se pridružio i Depardje.

Policija je za Si-En-En potvrdila da je "lokalni fotograf" podnio tužbu povodom incidenta u "Harry's" baru, ali nije otkrila imena umiješanih u tuču.

Pjero Lepore, vlasnik Hari's bara u Rimu, potvrdio je da se incident dogodio, ali nikoga nije okrivio.

"U ovom restoranu nije bilo tuče već 20 godina, jer se takve stvari ne događaju u ovakvom restoranu koji ima renome. Ovde dolaze poznate osobe, ali i fotografi, jer jedni bez drugih ne mogu. Fotograf je prebačen u bolnicu", rekao je vlasnik restorana.

Advokatica Magde Vavrusove istakla je u izjavi Si-En-Enu da je Barilari prvi gurnuo Magdu i da je i ona zbog toga završila u bolnici. Takođe je istakla da je slavni glumac Depardje pokušao da zaštiti Magdu, ali se okliznuo i pao na fotografa.

Kako je istakao potparol policije u toku je pregled snimaka sa nadzornih kamera.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније