Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

17. 05. 2024. 14:33 >> 14:33
Čitaj mi:

DA LI STE MEĐU NJIMA

Ovi horoskopski znaci kriju emocije od drugih

Vjeruje se da horoskopski znak ima dubok uticaj na ličnost svakog čovjeka. A ako vjerujete u ovo, onda navodimo neke horoskopske znakove koji su poznati po tome što svoje prave emocije kriju od drugih. Zbog toga je ljudima prilično teško da ih razumiju.

 Škorpija
Poznati su po tome što su previše intenzivni i vole privatnost. Iako izgledaju smireno i staloženo, često skrivaju svoje emocije i ne otkrivaju kako se zaista osjećaju. Oni ne pokazuju otvoreno ranjive strane i zbog toga je drugima teško da ih poznaju, piše Times of India.

Jarac
Jarčevi su poznati po tome što su imaju jak osjećaj samokontrole. Često imaju tendenciju da razdvoje svoje emocije, a to im otežava otvaranje i izražavanje drugima. Oni su vrijedni i takođe biraju profesionalizam umjesto da pokažu svoje pravo ja drugima - zbog toga često izgledaju hladno.

Vodolija
Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku poznati su po svojoj nezavisnoj prirodi. Iako su saosjećajni i emotivni, pokušavaju da sakriju ovu stranu svoje ličnosti iza fasade racionalnosti i logike. Oni takođe više vole da se drže emocionalno udaljeni od drugih, zbog čega je drugima teško da ih razumiju.

Djevica
Djevice su prilično pragmatične i analitične prirode i često daju prednost logici nad emocijama zbog čega drugima izgledaju hladno. Takođe su poznati po tome što kriju osjećanja samo da bi zadržali osjećaj kontrole nad stvarima i situacijama.

Ribe
Iako su Ribe po prirodi empatične i saosjećajne, one takođe mogu biti neuhvatljive kada je u pitanju izražavanje emocija. Imaju tendenciju da se povuku u svoj svijet mašte ili čak koriste humor da bi se odbili od dubljih osjećanja. Ponekad se plaše i neshvaćenosti, zbog čega se ne otvaraju drugima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније