Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J.

25. 03. 2024. 14:34 >> 14:47

ČUVENI PAR

Ben Aflek imao jedan zahtjev prije braka sa Dženifer Lopez

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek stali su na ludi kamen u julu 2022. godine na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su jedan od omiljenih holivudskih parova. Kada su obnovili svoju vezu 2021. godine, mediji su mjesecima brujali o njihovom pomirenju 17 godina posle raskida, prenosi Zadovoljna.rs.

Holivudski glumac i latino diva vjenčali su se 16. jula 2022. na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu. Zatim su priredili i veličanstvenu proslavu za porodicu i prijatelje u vili Bena Afleka u Džordžiji. Upravo na ovom mjestu trebalo je da se održi njihovo vjenčanje 2002. godine koje su tada otkazali.

Aflek je imao jedan zahtjev kada je obnovio vezu sa latino divom.

U dokumentarcu Amazon Prime „The Greatest Love Story Never Told“, glumac je otkrio da u početku nije želio da dijeli ljubavni život na internetu.

‘Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je veza na društvenim mrežama’, prisjetio se Aflek uslova koji je postavio svojoj izabranici.

On je dodao da je kasnije shvatio da nije pošteno da to traži od Dženifer, koji ima 253 miliona pratilaca na Instagramu.

„To je kao da se udaješ za kapetana borda i kažeš – pa, ne volim vodu“, nastavlja on.

„Mi smo samo dvoje ljudi sa različitim vrstama pristupa koji pokušavaju da nauče da prave kompromise“, priznao je Ben Aflek.

Ben Aflek ne voli svjetla reflektora

Nakon što su se upoznali na snimanju filma „Gigli“ , u vezu su uplovili 2002.

Planirali su vjenčanje za 2003. godinu, ali su kasnije otkazali ceremoniju, te raskinuli početkom 2004.

Čak 17 godina kasnije, par je obnovio svoju vezu i zavjetovao se na vječnu ljubav 2022.

Dženifer Lopez je takođe govorila o tome koliko njen suprug ne voli svjetla reflektora.

„Nemojte misliti da je Benu baš prijatno što ja radim sve ovo“, kaže ona.

„On će da me podrži na svaki način jer zna da ne možeš da me spriječiš da pravim muziku koju sam stvorila. On ne želi da me sprečava. Ali to ne znači da mu je prijatno da bude muza“, otkrila je Džej Lo.

Ona je takođe priznala da tokom snimanja dokumentarca Aflek nije htio da bude učesnik. Međutim, kada se zagrijao za taj projekat, uključio se u kreativni proces.

„Nije bila moja ideja da fotografišem svaki trenutak dok ovo radim“, otkrila je glumica i pjevačica.

„Moj muž mi je rekao – ‘Trebalo bi da snimimo ovo,’ i doveo je ovaj nevjerovatan tim i tako se to nekako i dogodilo“, rekla Dženifer Lopez, a prenosi Bustle.com.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније