Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B. [ Klix.ba ]

11. 03. 2024. 23:00 >> 22:59
Čitaj mi:

LANAC BRZE HRANE

Novine u hamburgerima "McDonald's"-a

Lanac brze hrane "McDonald's" uvodi velike promjene u svojim jelovnicima od polovine ovog mjeseca. Promjene uključuju stavljanje luka na vrh svakog hamburgera dok se spremaju i promjenu načina na koji se prže goveđi hamburgeri.

Kako piše "The Sun", "McDonalds" uvodi značajne promjene nakon više od 10 godina, a kako saznaju promjena će se desiti sredinom marta i to u svim restoranima. Ove promjene su već uvedene u SAD-u i Australiji, a sada ih planiraju uvesti i na britansko tržište.

Promjene uključuju stavljanje luka na vrh svakog hamburgera dok se kuhaju i promjenu načina na koji se prže goveđi hamburgeri. Tako planiraju promjeniti cheeseburger, Big Mac i Quarter Pounder sa sirom.

"Stalno inoviramo i poboljšavamo naš jelovnik i otkrili smo da kolekcija komplementarnih malih poboljšanja kultnih hamburgera čini značajnu razliku u ukusu", rekao je Garet Pirson, upravnik "McDonaldsa" za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku.

"Ne samo da smo uveli novu kuhinjsku tehnologiju, već smo i ponovno obučili svih 177.000 članova tima za te nove postupke kako bismo omogućili posluživanje naših najboljih hamburgera do sada", dodao je Pirson.

Oni su objavili i potpuni popis promjena na jelovnicima kada je riječ o klasičnim hamburgerima od govedine.

Tako će goveđi hamburger duže peći kako bi dobili bolji ukus, a luk sa žara je novi proces prženja gdje će dodavati bijeli luk na vrh hamburgera dok se peku kako bi dobili dodatnu boju i poboljšali ukus.

Zelena salata serviraće se direktno iz frižidera kako bi bila što hrskavija, a sir će stavljati preko toplih hamburgera kako bi se brže istopio stvarajući glatku strukturu. Takođe, peciva će praviti s dodatkom maslaca i to u stilu brioša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније