Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M. [ Klix.ba ]

15. 02. 2024. 18:30 >> 18:30
Čitaj mi:

DUGOGODIŠNJA TRADICIJA

U Meksiku na Dan zaljubljenih vjenčalo se 1.200 parova

Na masnovnoj ceremoniji koja se održala u predgrađu Meksiko Sitija, brak je sklopilo oko 1.200 parova.

Naime, u predgrađu Nezahualcoyotlu gdje se održala ova dugogodišnja ceremonija sklapanja brakova na Dan zaljubljenih, parovi različitih generacija rekli su "da".

Kako pišu strani mediji, neki parovi odlučili su se vjenčati na masovnoj ceremoniji jer će tako uštedjeti novac, dok su drugi željeli konačno ozvaničiti svoje dugogodišnje veze.

"Vjenčanja su skupa", rekla je mladenka Rosalin Ruiz (28) u izjavi za medije.

Brojne žene odlučile su se za odjevne kombinacije u bijeloj boji, ali bilo je i onih koje su radije bile u nekim jednostavnijim modnim kombinacijama.

Na trgu gdje se odvijala ceremonija, gromoglasni aplauz čuo se kada je direktorica državnog matičnog ureda Sonia Cruz proglasila parove spojenim u "zakoniti brak" i pozvala ih da se poljube.

Zanimljivo je da je na sličnom masovnom vjenčanju za Dan zaljubljenih u Nikaragvi, 200 parova stupilo je u brak na obalama jezera Xolotlan u Managui.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније