Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

N1 [ R.B. ]

06. 02. 2024. 20:51 >> 20:50
Čitaj mi:

NOVA NETFLIKSOVA SERIJA

Sofija Vergara oduševila u ulozi narko šefice

Sofija Vergara oduševila je publiku u novoj Netfliksovoj seriji. U njoj igra Grizeldu Blanko, kolumbijsku šeficu narko imperije iz osamdesetih, koja je nosila i nadimke Crna udovica, i kuma kokaina.

Poslije "Moderne porodice", Sofija Vergara u potpuno drugačijem izdanju – u seriji Grizelda igra surovu narko šeficu. Vergara u seriji nije samo glavna glumica, već i izvršni producent.

Priča prati život Grizelde Blanko koja je tokom sedamdesetih i osamdesetih godina upravljala trgovinom kokaina između Kolumbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Blanko je uhapšena 1985. godine zbog proizvodnje, uvoza i distribucije kokaina, i posloke suđenja na federalnom sudu u Njujorku, osuđena je na 15 godina zatvora.

Tokom izdržavanja kazne, protiv nje je pokrenut proces zbog tri ubistva, a nakon što je priznala krivicu i nagodila se sa sudom, osuđena je na 20 godina zatvora. Puštena je iz zatvora 2004, posloke čega se vratila u Kolumbiju, gdje je ubijena na ulici 2021. godine.

Iza ove "kume kokaina" ostale su priče o njenoj okrutnosti, a navodno je i sam Pablo Eskobar govorio da je jedini muškarac kojeg se plaši upravo – Grizelda Blanko.

Sofija Vergara priznala je da je uprkos svim rezervama koje je imala prema liku "crne udovice", osketila i određeno divljenje prema njoj.

"Željela sam da vjerujem da je Grizelda ušla u sve to sa dobrim namjerama, sa namjerama majke koja pokušava da preživi, zaštiti svoju djecu i žrtvuje za njih sve što može. Ali onda shvatite da je u njoj bilo i drugih motiva koji su je pokretali da čini užasne stvari. To je sve na kraju od nje i načinilo monstruma u kakvog se pretvorila", rekla je glumica.

Pravni zastupnici porodice Blanko uoči početka emitovanja serije pokušali su da zaustave prikazivanje, ali to nije zabrinulo producenta Erika Njumana.

"Griselda" je dostupna na Netfliksu od kraja januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније