Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

02. 06. 2024. 16:29 >> 16:29

O LJEPOTI

Sofia Vergara: Uradiću svaku plastičnu operaciju kada budem spremna

Sofija Vergara je u novom intervjuu za magazin Alur, između ostalog, odgovorila na negativne komentare na račun njenog izgleda te priznala da bi išla pod nož.

Najprije je navela da često izbjegava da čita komentare zato što ih pišu ljudi koji su loše raspoloženi ili ljubmorni.

"Čitam ih i piše: 'Radila je toliko toga da više ne liči na sebe.' Onda pomislim da niko ne ide na plastične operacije da bi izgledao gore. Uvijek želim da kažem: 'To se zove starenje. To se zove biti star. Zato izgledam drugačije", rekla je.

Iako dosad nije išla pod nož, navela je da nema ništa protiv toga da poduzme ovaj korak u budućnosti.

"Mislim da ću uraditi svaku moguću plastičnu operaciju kada budem spremna. Da imam više slobodnog vremena, već bih uradila mnogo toga. Međutim, s obzirom na to da sam ispred kamere, ne mogu da idem operaciju, a onda da sjedim kući i sedmicama se oporavljam", kazala je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније