Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ M.M.Lj. ]

31. 03. 2023. 09:34 >> 09:34

INCIDENT NA SKIJANjU

Gvinet Paltrou oslobođena krivice, dobiće dolar odštete

Holivudska glumica Gvinet Paltrou simbolično je nagrađena jednim dolarom zbog pobjede na sudu usljed tužbe penzionisanog doktora koji je tvrdio da mu je na skijanju nanijela teške povrede koje su uticale na njegov život.

Penzionisani optometrista Teri Sanderson tužio je Paltrou zbog povreda nanesenih tokom skijanja tvrdeći da se glumica zabila u njega, nanijevši mu povrede koje su mu promijenile život.

Prema njegovim tvrdnjama glumica se zabila u njega na stazi za početnike i zatim odskijala dok je on ostao bez svijesti u snijegu sa slomljenim rebrima. Usljed brojnih kontradiktornih izlaganja, glumičini advokati su uspjeli da demantuju ove navode.

Porotnici su stali na stranu Paltrou, koja je okrivila Sandersona za nesreću i podnijela protivtužbu u iznosu od jednog dolara plus pravne troškove.

Sanderson, koji je tražio 300.000 dolara odštete, rekao je da je presuda donesena u četvrtak "veoma razočaravajuća".
Slušajući presudu na sudu, glumica je bila bezizražajna, zurila je pravo ispred sebe i činilo se da blago klima glavom. Zatim je izašla.

Dok je odlazila, nakratko je stala da razgovara sa Sandersonom, a kasnije je rekao da mu je rekla: "Želim ti dobro."

U izjavi objavljenoj na Instagram storiju oskarovka je poručila: "Osjećala sam da je pristajanje na lažnu tvrdnju ugrozilo moj integritet".

Ona je rekla da je zadovoljna ishodom i zahvalila sudiji i osmočlanoj poroti na "njihovoj pažljivosti u vođenju ovog slučaja".

Poroti je trebalo tri sata vijećanja da jednoglasno utvrdi da je Sanderson potpuno kriv za incident i dodijeli Paltrou simboličnu sumu koju je tražila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније