Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ Index.hr ]

31. 08. 2024. 22:01 >> 22:01

NAKON PAUZE

Gvinet Paltrou se vraća na filmsko platno

Nakon nekoliko godina pauze, Gvinet Paltrou se vraća glumi. Dobitnica Oskara će glumiti u predstojećem filmu „Marty Supreme“, reditelja Džoša Safdija, a studio A24 radi na ovom filmu.

To je njena prva glavna uloga nakon superherojskog filma Osvetnici: Završnica iz 2019.godine.

Detalji radnje novog filma su još uvijek nepoznati, ali izvori bliski produkci su otkrili za „Deadline“ da će film biti inspirisan životom profesionalnog ping-pong igrača Martija Rajsmana. Ipak, naglašavaju da nije riječ o biografskom filmu.

Scenario su napisali Safdie i Ronald Bronstejn, a producenti filma su Eli Buš, Entoni Katagas, Šalamet i studio A24.

Paltrou je godinama igrala Peper Potsa, partnera Iron Man-a, u Marvelovom kinematografskom univerzumu (MCU). Posljednji film u kome se pojavila, a koji nije bio dokumentarac ili dio MCU, bila je komedija Mortdekaj iz 2015.

Neki od najznačajnijih filmova u njenoj karijeri su Sedam, Ema, Zaljubljeni Šekspir, Talentovani gospodin Ripli i mnogi drugi.

Pored filmova, glumila je i u televizijskim serijama. Posljednja u kojoj smo je mogli videti bila je Netfliksova serija Političar, koja je trajala od 2019. do 2020. godine, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније