Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Бета [ R.B. ]

31. 03. 2023. 08:54 >> 08:53

VRIJEDNI NEKOLIKO MILIONA

Na aukciji u junu dva Roleks sata Pola Njumena

Na njujorškoj aukciji kuće Sotbi naći će se dva sata američkog glumca Pola Njumena, marke Roleks Dejtona. Očekuje se da će satovi u junu biti prodati za nekoliko miliona dolara.

Na aukciji u oktobru 2017. godine, Njumenov sat iste marke prodat je za nekoliko minuta za 17,8 miliona dolara.

Glumac je jedan od dva sata švajcarske marke koji će biti na aukciji 9. juna, dobio od supruge, glumice Džoan Vudvord, tokom čuvene trke "24 sata Dejtone", automobilske trke po stazi Dejtona bič u američkoj saveznoj državi Floridi.

Taj sat procijenjen između 500.000 i jedan milion dolara, ima crni brojčanik, kožni kaiš sa diskretnim natpisom "Vozi veoma sporo" i potpisom "Džoana".

Drugi sat - Roleks "Zenit" Dejtona, iste vrijednosti, gotovo je identičan model, ali sa bijelim brojčanikom i metalnom narukvicom. Poklonjen je Njumanu za pobjedu njegovog tima na trci "24 sata Dejtone" 1995. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније