Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

П.Р. [ BBC ]

07. 11. 2022. 17:14 >> 17:33
1

"PAUERBOL"

Premija za američki loto dostigla rekordnih 1,9 milijardi $

Premija za američki loto "Pauerbol" dostigla je rekordnih 1,9 milijardi dolara, pošto ni u 39. izvlačenju zaredom nije bilo dobitnika.

Organizatori te igre na sreću su saopštili da je terenutno vjerovatnoća da se osvoji premija jedan prema 292 miliona, prenosi BBC.

Rekordni džekpot do sada je iznosio 1,59 milijardi dolara, koliko su 2016. podijelila trojica dobitnika.

U subotu je izvueno 16 dobitnika koji su pogodili pet od šest brojeva i svakome od njih je pripao po milion dolara.

Ukoliko u narednom izvlačenju bude pobjednika, on će imati dvije opcije - da odmah dobije 929 miliona dolara, ili da 1,9 milijardi dobija u jednakim ratama narednih 29 godina.

Pauerbol se igra u 45 od 50 američkih država i u američkim teritorijama Portoriku i Devičanskim Ostrvima, a tiket košta dva dolara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније