Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ M.L.B./Beta ]

13. 05. 2023. 08:39 >> 08:41

MASK ODLUČIO

Nova direktorka Tvitera je Linda Jakarino

Vlasnik Tvitera Ilon Mask potvrdio je danas da će nova glavna direktorka te društvene mreže biti Linda Jakarino iz En-Bi-Si Juniverzala (NBC Universal), koja ima jake veze u industriji reklama.

Nova direktorka Tvitera je Linda Jakarino iz En-Bi-Si Juniverzala, sa vezama u advertajzingu

"Uzbuđen sam zbog toga što mogu da pozdravim Lindu Jakarino kao novu glavnu direktorku Tvitera", napisao je Musk u tvitu.

Musk je dodao da će se Jakarino "prvenstveno fokusirati na poslovne operacije" dok će on ostati blisko povezan sa dizajnom proizvoda i novom tehnologijom.

Prije ovog saopštenja, En-Bi-Si Juniverzal je saopštio da će Jakarino smjesta podnijeti ostavku na mjesto predsjedavajuće u odjeljenju ove kompanije za advertajzing i partnerstva.

Mask, koji je prošle jeseni kupio Tviter i od tada njime upravlja, već duže vrijeme tvrdi da će odstupiti s mjesta glavnog rukovodioca u kompaniji, čiji je sadašnji naziv Eks korp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније