Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ n1 ]

11. 09. 2024. 07:50 >> 09:55
Čitaj mi:

AMERIČKA PJEVAČICA I GLUMICA

Lejdi Gaga pokazala vjerenički prsten od pola miliona dolara

Vjerenički prsten Lejdi Gage blistao je na Venecijanskom filmskom festivalu dok je debitovala na crvenom tepihu sa vjerenikom Majklom Polanskim. Dijamantski soliter od osam karata, ovalnog oblika, postavljen u platini, navodno je koštao njenog vjerenika vrtoglavih 578.000 dolara, ali je vrijedan svakog centa, piše Hello.


Lejdi Gaga je nenamjerno otkrila da je vjerena za Majkla na Ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu u avgustu ove godine, kada ga je predstavila francuskom premijeru Gabrielu Atalu kao „moj vjerenik”, dok su zajedno uživali na tribinama u takmičenju u plivanju.

Sada, dok proslavlja premijeru svog novog filma „Joker: Folie à Deux” (DŽoker: Ludost u dvoje) na Venecijanskom filmskom festivalu, Gaga ponosno pokazuje prsten.

On je bio u centru pažnje kao dio njenog stajlinga za crveni tepih, dok je pjevačica koja je postala glumica nosila potpuno crnu Dior Haute Couture haljinu po mjeri sa baršunastim korsetom sa dubokim dekolteom i kontrastnom svilenom i baršunastom voluminoznom suknjom sa pretjerano velikim karnerima.

Uz ovu haljinu je nosila Philip Treacy čipkani šešir sa rogovima iz njegove kolekcije visoke mode iz 2001. godine, u kombinaciji sa Tiffany & Co. minđušama i ogrlicom, narukvicom. Kao i uvijek smjela izvođačica dodala je svilene čizme na visoku platformu.

Nije jasno kada je Majkl zaprosio, ali Gaga je još u aprilu primijećena sa prstenom na ruci, dok se šetala po Zapadnom Holivudu u Los Anđelesu.

Gaga je upoznala Majkla 2019. godine, a romantične glasine su se pojavile 2020. godine kada su viđeni kako se ljube na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu.

Nekoliko nedjelja kasnije, javno su otkrili svoju vezu tokom vikend-bjekstva u Majami na Super Bowl-u 2020, a Gaga je čak podijelila slatki selfi koji su snimili dok su bili na jahti.

Pandemija kovid-19 ih je još više zbližila, a Majkl je bio uz nju kada je Gaga nastupila na inauguraciji predsjednika Džozefa Bajdena u Vašingtonu 2021. godine.

Majkl je diplomirao na Harvardu 2006. godine i suosnivač je Parker fondacije sa Šonom Parkerom, koji je prethodno osnovao tehnološke firme Napster i Fejsbuk.

Majkl je podržao Gagu na raznim događajima u filmskoj industriji, a njen 38. rođendan u martu 2024. godine bio je još jedan nezaboravan hepening, kada su večerali sa bliskim prijateljima u poznatom restoranu Giorgio Baldi u Santa Moniki.

Gaga je ranije bila vjerena za talent-menadžera Kristijana Karina, a takođe je bila vjerena za glumca iz serije Chicago Fire, Tejlora Kinija, sa kojim je bila u petogodišnjoj vezi, prije nego što su raskinuli vjeridbu 2016. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније