Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

A.B. [ N1 ]

08. 09. 2024. 19:06 >> 19:07
Čitaj mi:

ŽELI DA SE POVUČE IZ JAVNOSTI

Adel odbila 200 miliona dolara: Neće da pjeva u Kini

Popularna britanska pjevačica Adel odbila je, kako se navodi, najveću ponudu u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Adel je odbila ponudu od čak 200 miliona dolara da nastavi svoju turneju u Kini, gdje joj je ponuđeno da ima nastupe u jednom kazinu, piše Daily Mail.

Pjevačica je ponudu odbila ostajući pri svojoj odluci da će 23. novembra, svojim 100. koncertom u okviru programa „Vikendi sa Adel“ u Las Vegasu, završiti turneju i povući se iz javnosti na duže vrijeme.

Kako britanski mediji navode, Adel je za svaki nastup u Las Vegasu bila plaćena po 500.000 funti, ali je ipak odlučila da odbije 200 miliona dolara.

„Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim djetetom. Kineski agent je za dogovor stavilo milione dolara na sto, ali na kraju ona to nije htjela da uradi. Stavila je svoje dijete, partnera i sebe na prvo mjesto“, rekao je izvor za Daily Mail.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније