Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

A.B. [ Skaj njuz ]

21. 02. 2024. 13:45 >> 13:55
Čitaj mi:

BILBORD

Bijonse prva afroamerička muzičarka na listi kantri muzike

Američka muzičarka, glumica i plesačica Bijonse postala je prva afroamerikanka na vrhu američke „Bilbordove” liste kantri muzike „Hot Country Songs” sa pjesmom „Texas Hold 'Em”.

Takođe, druga je ženska solo umjetnica broj jedan na ovoj listi, odmah poslije koleginice Tejlor Svift.

Pesma „Texas Hold 'Em” objavljena je 11. februara. Naći će se na devetom studijskom albumu ove muzičarke „Renaissance Act II”, koji će biti objavljen 29. marta.

Dostigla je prvo mjesto posle samo četiri dana i za to vrijeme je preuzeta 39.000 puta i strimovana 19,2 miliona puta u SAD, prenosi Skaj njuz.

Bijonsina pesma čini je prvom ženom koja je istovremeno zauzela prvo mjesto i na „Hot Countri” i na „Hot R&B/Hip-Hop” listi od 1958, od kada postoje.

Prije nje, to je uspio Rej Čarls, Bili Rej Sajrus, Džastin Biber i Morgan Volen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније