Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Б.Бу. [ n1 ]

22. 03. 2023. 13:52 >> 13:53

OBORIO GINISOV REKORD

On je najpopularniji muzičar na svijetu

Vikend je oborio Ginisov rekord i postao najpopularniji muzičar na svijetu.

 

Nedavno je postao prvi izvođač koji je dosegao 100 miliona slušanja mjesečno na Spotifaju. Navode kako "niko drugi nije ni blizu pjevačevog uspjeha u strimingu". Naime, 33-godišnji muzičar postavio je dva svjetska rekorda – pjevač je koji mjesečno ima najviše slušalaca na Spotifaju i prvi umjetnik ikad koji je došao do 100 miliona slušalaca mjesečno na Spotifaju.

Inače, Vikendova pjesma iz 2020. "Blinding Lights" je najslušanija pjesma na Spotifaju svih vremena, s više od 3,47 milijardi slušanja, prenosi CBS njuz. Muzičar je početkom 2020. godine objavio spot za ovu pjesmu, a do sada je na Jutjubu pregledan više od 691 miliona puta. Samo dva mjeseca nakon što je pjesma izašla bila je u top-100 pjesama Bilbordove liste.

Njegova pjesma "Starboy" takođe je jedna od najslušanijih pjesama svih vremena na Spotifaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније