Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

М.М.Љ. [ Klix.ba ]

13. 02. 2023. 07:53 >> 08:21

HALF TIME SHOW

Trudna Rijana napravila šou na Super Bowl-u

Tokom poluvremena na 57. Super Bowl-u nastupila je Rijana koju je publika čekala sedam godina da se pojavi na pozornici. Pop zvijezda nije propustila da još jednom nastup održi sa stilom, sama na sceni i trudna drugi put.

Noćas u 02:30 pjevačica je zakoračila na pozornicu i napravila pravi spektakl. Za razliku od ranijih nastupa muzičara na Halftime showu Super Bowl-a, Rijana je nastupala sama, a otpjevala je 11 pjesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup.

Riri je izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala izbaciti puno pjesama te da joj je to bio najteži dio priprema. Šou je počela sa "Where Have You Been", otpjevala je neke od najvećih hitova "We Found Love", "Umbrella", "Rude Boy", a nastup je završila sa "Diamonds".

U jednom momentu je otkrila i da je trudna sa drugim djetetom, a kompletan nastup možete pogledati na NFL-ovom YouTube kanalu.

Podsjećamo, pjevačica s Barbadosa prihvatila je ovaj “izazov” nakon što je rodila svoje prvo dijete u maju prošle godine.

"Kada postanete mama, nešto se jednostavno dogodi. Osjećate se kao da možete preuzeti svijet, možete učiniti bilo šta”, rekla je Rjana, pa dodala: “Koliko god to bilo zastrašujuće jer nisam bila na pozornici sedam godina, postoji nešto uzbudljivo u svemu tome, izazovno je".

Na sceni su joj se pridružili samo plesači koji su se podizali i spuštali zajedno sa njom na nekoliko providnih platformi (bina) na kojima su stajali.

Osim što nije bilo gostiju muzičara, Rijanin nastup je drugačiji i zbog toga što nije mijenjala svoje outfite kako to pjevači inače rade. Tokom cijelog nastupa, pjevačica je nosila jarkocrveni kombinezon sa uskom, gumenom odjećom ispod.

Ni scena se nije mijenjala tokom nastupa pa su tako crvena svjetla bila uperena na bine koje su se kretale u vazduhu. U jednom trenutku je iznad nje eksplodirao zlatni vatromet.

Ono što ovaj nastup čini posebnim je to što su Rijanu fanovi konačno mogli vidjeti samu na sceni nakon sedam godina. Ona proteklih godina nije nastupala kao solo izvođač, a u posljednjih devet mjeseci, otkako je postala majka, nije nastupala nikako. Stoga joj je ovo prvi nastup nakon porođaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније