Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.M.Lj. ]

21. 02. 2022. 13:16 >> 13:17

SREĆAN KRAJ

Nestali pas vraćen vlasnicima nakon 12 godina

Ženka Zoi je ponovo sa svojim vlasnicima nakon čak 12 godina.

Zoi je izbačena iz automobila na seoskom imanju nedaleko od Stoktona u Kaliforniji, a osoba koja ju je pronašla je pozvala policiju. Zaposleni agencije za životinje su ustanovili da je stara i bolesna, a skeniranjem njenog mikročipa su saznali da je nestala još 2010. godine. Ipak, sada je sa svojim vlasnicima.

Vlasnica Mišel je rekla da nije očekivala da će više ikada vidjeti Zoi, a kompanija koja je registrovala mikročip je još 2015. godine Zoi stavila na listu uginulih pasa.

Pas je pronađen stotinjak kilometara od mjesta s kojeg je i nestao 2010. godine.

"Zoi i njenu sestru smo usvojili kada im je bilo šest mjeseci, a s nama su bile isto toliko vremena. Nestala je nakon što smo ušli u prodavnicu i zadržali se 20 minuta. Drago mi je što je opet s nama, želimo da ozdravi i da proživi ostatak svog života", poručila je Mišel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније