Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: B.V. [ Tanjug ]

19. 08. 2016. 14:22   >>  14:02

U NOVEMBRU

Novi album Metalike nakon 8 godina

Hevi metal grupa Metalika objavila je da, poslije osmogodišnje pauze, izdaje novi album.

 

Album s 80 minuta svirke pod nazivom "Hardwired... To Self-Destruct" je 11. studijski album Metalike i u prodaji će se naći od 18. novembra.

Prethodni album "Death Magnetic" objavili su 2008. godine.

"Stvarno postoji! Znamo da je pripreman dugo, ali sada sa ponosom predstavljamo Hardwired... To Self-Destruct, dugo očekivan novi studijski album Metalike", objavio je bend na Fejsbuku, prenijele su agencije.

Za novi album su rekli da predstavlja "sljedeću fazu njihovog putovanja".

Metalika je osnovna 1981. godine u Los Anđelesu i jedna je od najpoznatijih hevi metal grupa. Prodala je na desetine miliona albuma.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније