Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

[ M.M.Lj. ]

28. 03. 2022. 11:39 >> 11:41
2

NA ITALIJANSKOM JEZIKU

Vladana počela snimanje simfonijske verzije spota

Crnogorska predstavnica na 66. Evroviziji u Torinu 12. maja, Vladana nakon niza međunarodnih aktivnosti vratila se u Crnu Goru i od danas kreće sa snimanjem spota. Predviđeno je da snimanje spota traje dva dana, počinje danas hotelu “Avala resort&villas” u Budvi, a drugi dan snimanja je u Hotelu „Bianca Resort & SPA“ u Kolašinu.

Režiser je Gojko Berkuljan, u produkciji RTCG-a. Naziv pjesme je “Respira”, muzika - Vladana i Darko Dimitrov, tekst je napisala Nataša Latković, a aranžman za orkestar koji će pratiti Vladanu uradio je Aleksandar Saša Tamindžić.

To je simfonijska verzija pjesme na italijanskom jeziku koja će nas predstavljati na Evroviziji. Očekuje se da će premijera biti 4. aprila na sajtu Eurovision TV.

Vladana je na prethodnoj Press konferenciji već najavila snimanje verzije na italijanskom jeziku. Ona je tada, na interesovanje novinara, pojasnila da je “Breathe” nastala, spontano, u jednom teškom emotivnom momentu, a da je inače tada: razmišljala, pisala tekst i komponovala pjesmu na engleskom i da čitavi život prosto sluša muziku na tom jeziku, a da naravno nema nikakav problem sa našim jezikom.

Publika je jako pozitivno reagovala na ovu pjesmu i shvatila suštinu nastanka Vladanine pjesme koja će nas predstavljati na Evroviziji.

“ U posljednje vrijeme raspored je bio jako gust i uključivao je mnogo putovanja i raznih aktivnosti za adekvatnu pripremu predstavljanja Crne Gore na muzičkom spektaklu u Torinu. Ulažemo jako mnogo truda svjesni odgovornosti i časti koju imamo i stoga gledamo da svaki minut bude ispunjen nekom dodatnom promotivnom nijansom ili poboljšanju svakog aspekta našeg nastupa. Slijedi nam sada dvodnevno snimanje spota, na italijanskom jeziku, i radi se o jako kvalitetnom timu pa bez treme ulazimo i u taj dio projekta. Naravno, tu je i ključna podrška RTCG kao nosioca projekta a kao što sam ranije pomenula razumijevanje za naš projekat su podrškom pokazali i Svjetska zdravstvena organizacija ali i kompanija u čijem su vlasništvu “Avala” i “Bjanka” «Beppler&Jacobson Montenegro» i njen izvršni direktor Nikola Kasalo. Dobijamo sa svake strane od publike jako pozitivne reakcije i podršku - mnogo nam to znači i jako sam zahvalna na tome”, zaključuje Vladana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније