Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

17. 09. 2024. 22:02 >> 22:02
Čitaj mi:

TOLOŠI

Eraković: Nermin rješavao svačije probleme; Abdić: Vrijeme je da se Podgorica vrati razvoju

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, Nermin Abdić kazao je da je krajnje vrijeme da se Podgorica vrati razvoju. On je večeras poručio Tološanima da će ovaj dio grada nakon 29. septembra konačno dobiti svi neophodnu infrastrukturu koju zaslužuje, kao jedno od najbrže rastućih podgoričkih naselja

Uvodnu riječ na tribini povodom lokalnih izbora u Podgorici imao je potpredsjednik partije, Eraković koji je prisutnim sugrađanima prenio lično iskustvo koje ima sa Nerminom Adbićem.

“Nermin je moj prije svega prijatelj pa tek onda kolega u struci i partijski drug. Ono što vam mogu reći iz ličnog iskustva – on je čovjek koji nikada nije imao radno vrijeme već je uvijek radio koliko god je potrebno dok ne riješi svačiji problem. Siguran sam da će tako raditi i kao gradonačelnik i da je on domaćin kakvog Podgorica zaslužuje.”

U toku govora Eraković je istakao da vjeruje da će Nermin Abdić, kao budući gradonačelnik, nastaviti onamo gdje su prethodne uprave Demokratske partije socijalista stale i podsjetio na najznačajnija dostignuća koje su gradske uprave predvođene DPS-om od 2000. godine do 2022. ostvarile.

“Podsjećam da je pod upravom koju je vodio DPS u Podgorici napravljen most Milenijum, jugozapadna zaobilaznica, bulevar prema Zeti, Zlatici, Donjoj Gorici i stotinu kilometara drugih puteva kroz Glavni grad. Samo u mandatu prethodne uprave realizovano je 150 miliona investicija, a Podgorica je od početka 2000. do 2022. godine postala moderan, savremen i evropski grad. Zaustavili smo se na tom putu razvoja i sada moramo nastaviti dalje! Siguran sam da je Nermin pravi izbor i da će kao gradonačelnik vratiti Podgorici onaj šmek i prepoznatljivost koju je oduvijek imala”, zaključio je Eraković.

Nosilac liste “I riječju i djelom!”, Nermin Abdić kazao je da je krajnje vrijeme da se Podgorica vrati razvoju. On je poručio Tološanima da će ovaj dio grada nakon 29. septembra konačno dobiti svi neophodnu infrastrukturu koju zaslužuje, kao jedno od najbrže rastućih podgoričkih naselja. Realizacijom projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Tološi će konačno biti priključeni na sistem fekalne kanalizacije, čime će se riješiti jedan od najvećih problema ovog naselja.

Abdić je obećao građanima Tološa da će partnerski doći i do najoptimalnijeg rješenja kada je u pitanju pokrivenost ovog naselja javnim prevozom. On je podsjetio Tološane na to da su gradske uprave na čijem čelu su predstavnici Demokratske partije socijalista uvijek radile sve kako bi ispunili zahtjeve građana, za šta je možda i najbolji primjer izgradnja objekta osnovne škole u njihovom naselju čiju donaciju je upravo obezbijedio Glavni grad od strane jedne društveno odgovorne kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се