Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P. R.

17. 09. 2024. 16:25 >> 16:23
Čitaj mi:

MANDIĆ

"'Za budućnost Podgorice' ponudila najbolje kandidate"

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić poručio je da je koalicija “Za budućnost Crne Gore” kroz izbornu listu “Za budućnost Podgorice” ponudila najbolje kandidate.

"Predstojeći lokalni izbori u Podgorici nijesu samo formalno vanredni, već su u pitanju izbori od vanredne važnosti za građane i građanke Podgorice, ali i čitave Crne Gore. Podgorica žila kucavica Crne Gore - i u ekonomskom, i u političkom smislu. Glavni grad je danas ponovo na udaru snaga prošlosti i hobotnice bivšeg režima koja želi da je zaustavi na putu razvoja", navode iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas".

Ističu da izborna lista "Za budućnost Podgorice" ima snažnu i nedvosmislenu podršku lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" - koja je izrasla u, kako navode, najjači politički brend na državnom nivou sa iskustvom velikih izbornih pobjeda.

Mandić je poručio da je koalicija “Za budućnost Crne Gore” kroz izbornu listu “Za budućnost Podgorice” ponudila najbolje kandidate.

“Ovih dana kroz razgovor sa građanima predstavljamo sve što smo uradili u prethodnih godinu dana tokom kojih smo bili dio koalicione vlasti zajedno sa našim partnerima – pobjednicima izbora od 30. avgusta 2020. godine, kada smo krenuli u oslobađanje Crne Gore”, kazao je prvi čovjek crnogorske skupštine.

On je potvrdio da je naša lista skup izuzetnih ljudi i dokazanih profesionalaca koji su sa svoje pozicije za kratak period postigli odlične rezultate.

“Dr Borovinić Bojović je uspješno vodila Skupštinu Glavnog grada i uspjela da različitosti pomiri i usmjeri tako da svi građani imaju koristi od odluka koje je donosila Skupština Glavnog grada. Među vodećim ljudima naše liste je i Radoš Zečević, čovjek koji je sa preduzećem Putevi ostvario fantastičan rezultat. Preduzeće je sa njima na čelu, asfaltiralo peko 60 km puteva u Podgorici, a započeo je i akciju iza koje stojimo svi mi – akciju da idemo asfaltom do svake kuće u Podgorici”, saopštio je Mandić.

Podsjećaju da je izborna lista "Grad svih nas - za budućnost Podgorice", jedina izborna lista u Podgorici koju predvodi žena.

"Mi smo na tu činjenicu ponosni. Našom pobjedom, Podgorica će dobiti sposobnu, energičnu i vrijednu gradonačelnicu, koja je svoj rukovodilački talenat uspješno pokazala u ministarstvu zdravlja i Skupštini Glavnog grada. I koja će građane i građanke Podgorice uvesti u proces odlučivanja o našem gradu, jer ovo je grad svih nas. Glas za našu koaliciju na izborima 29. septembra jeste glas za stabilnu i jaku Podgoricu. To je glas za Podgoricu moderne infrastrukture, zdrave životne sredine, sigurnog i lijepog mjesta za život", zaključili su iz koalicije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се