Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.L.B.

13. 09. 2024. 18:53 >> 19:07
Čitaj mi:

Ministarstvo prosvjete

Partijskim skupovima nema mjesta u školama

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija demantovalo je medijske navode da je juče u OŠ "Savo Kažić", na Barutani, održan partijski predizborni skup i pozivalo sve političke aktere da se uzdrže od zloupotrebe obrazovnog sistema u političke svrhe.

“Ističemo da u prostorijama JU OŠ "Savo Kažic" nije održan promotivni skup bilo koje partije, jer takvim skupovima nema niti će biti mjesta u bilo kojoj školi”, poručuju iz Ministarstva prosvjete.

Pozivaju sve političke partije da se uzdrže od zloupotrebe obrazovnog sistema u političke svrhe, te da kako kaže, “jeftine političke poene skupljaju na druge načine, daleko od obrazovno-vaspitnih ustanova i od onog što smo mukotrpnim radom u prethodnih deset mjeseci uspjeli da podignemo i sagradimo na gotovo porušenim temeljima”.

“Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija ostaje posvećeno jedinoj svojoj misiji - izvanredno obrazovanje za sve učenike i nećemo dozvoliti da nam se na tom putu ispriječe jeftina politička podmetanja”, zaključuje se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се