Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

04. 09. 2024. 17:22 >> 17:22
2
Čitaj mi:

"potvrđuje da je pravi predstavnik PES-a"

Nikolić: Mujović priznao da je slagao, a potom iznio novu laž

Nosilac liste PES-a Saša Mujović priznao je u svom novom reagovanju da je jutros slagao javnost, a potom je, nakon priznanja i pokajanja, iznio novu laž, kazao je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

"Dakle, da krenemo redom. Mujović je, uprkos jutrošnjim tvrdnjama da nikad nikakve veze sa DPS-om nije imao, nakon što sam objelodanio fotografiju sa partijskog sastanka, priznao da je na sastanku bio, ali da je sastanak napustio prije kraja. Dobro je što se polako krećemo prema istini i što je Mujović priznao da je ipak prisustvovao partijskim sastancima DPS-a. Ono što nije lijepo je što Mujović bjelodano laže kada kaže da je sastanak napustio prije kraja, jer ima više od 30 svjedoka koji će potvrditi drugačije", naveo je Nikolić.

On je upitao "šta očekivati od čovjeka koji je član partije koja ima laž kao temelj svoje ideologije, a čiji predsjednik Milojko Spajić laže o državljanstvu, prebivalištu, nekretninama i porodici, da bi na kraju na očigled čitave Podgorice slagao da je u Briselu", te da zbog toga nije mogao prisustvovati premijerskom satu.

"Finalno, gospodine Mujoviću, zadržite minimum integriteta koji ste imali prije ulaska u politiku i ne dozvolite sebi da, umjesto kao profesor Univerziteta i dekan Elektrotehničkog fakulteta, budete prepoznati kao lažov", zaključio je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се