Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

04. 09. 2024. 19:42 >> 19:45
1
Čitaj mi:

milović mujoviću

"Nije sramota što si bio u DPS, sramota je što obmanjuješ građane"

Nosilac "Podgoričke liste" Andrej Milović ponovo je pozvao ministra energetike Sašu Mujovića da, kako kaže, bude čovjek i kaže istinu u vezi članstva u DPS-u.

"Saša, nije sramota što si bio dvije decenije u DPS, to ti kažem ja koji nikada nisam glasao DPS. Ali, sramota je da obmanjuješ građane Podgorice i Crne Gore da nisi bio u DPS, kad postoje dokazi i svjedoci svih kampanja koje ste radili zajedno. Saša, budi čovjek, nemoj Spajićevim lažavim stopama da ideš, ne priliči ti jer si profesor. Sve ovo što negiraš gledaju i čitaju tvoji studenti, nemoj da im daješ loš primjer i da padaš u njihovim očima, a već rapidno od sinoć padaš. Ne smije politika biti iznad profesure, tj. političke laži iznad istine", napisao je Milović na mreži "X".

Pozvao je Mujovića da "ljudski kaže da je bio u DPS-u".

"Kaži: Bio sam u DPS, nisam više, promijenio sam političko mišljenje jer svako ima pravo na to, i idemo dalje. To je ljudski, to je vaspitano, to očekuju građani od jednog profesora - da ne bude politikant", naveo je Milović. 

Poručio je Mujoviću da treba da bude kao Olivera Injac.

"Koja vam je prva na listi, a koja se ne stidi što je bila kadar Veselina Veljovića i Duška Markovića u MUP, koja se ne stidi što je radila izbore za DPS, što je skupljala potpise, a na Zabjelu i UDG agitovala i radila "Siguran glas" za DPS. Bez ako i u nju, u međuvremenu, nije ušao duh Milojka Spajića, kao izgleda u tebe pa negira opštepoznato. Profesore, ovo do sad je čista nula poena, ali imaš popravni, nije kasno", zaključio je Milović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се