Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

02. 09. 2024. 21:30 >> 21:32
Čitaj mi:

U SUSRET IZBORIMA

Koalicija "Za budućnost Kotora" predala listu, nositeljka liste Jovanić

Predstavnici koalicije "Za budućnost Кotora – Grad svih nas" predali su večeras Opštinskoj izbornoj komisiji listu za učešće na lokalnim izborima u tom gradu, zakazanim za 29. septembar.

Na čelu ove koalicije nalazi se Snežana Jovanić.

Ona navodi da je dio pobjedničkog tima koji čine ugledni i prepoznatljivi građani Кotora.

„Predvodim pobjednički tim – koaliciju Za budućnost Кotora, listu uglednih Кotorana, koji žive za ovaj grad. Da znamo i možemo da radimo za Кotor pokazali smo dok smo bili dio vlasti, a da držimo riječ i čuvamo svoje principe pokazali smo kada smo iz iste te vlasti izašli prije 2 godine“, rekla je Jovanić.

Ona je dodala da je jedini interes koalicije Za budućnost Кotora da njihovim sugrađanima omoguće kvalitetniji i bolji život na cijeloj teritoriji opštine.

„Sigurna sam da će građani Кotora dati snažnu podršku našoj koaliciji i da ćemo pobjedom na ovim izborima dobiti priliku da im omogućimo bolji život“, zaključila je Jovanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се