Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J. [ Mina ]

29. 08. 2024. 20:00 >> 19:59
Čitaj mi:

živković

"Podgorica zaslužuje odgovornu i ozbiljnu vlast"

Podgorica zaslužuje odgovornu i ozbiljnu vlast, rekao je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković i dodao da će ta partija uraditi sve da Glavnim gradom ne upravljaju oni koji su ga za samo godinu unazadili.

Živković je u saopštenju naveo da Glavni grad treba da vode ostvareni ljudi koji su se dokazali djelima.

"Sve ćemo uraditi da naš glavni grad ne dospije u ruke onih koji su ga za samo godinu dana unazadili u svakom smislu. Onih koji ne znaju njime da upravljaju, niti ih to interesuje ali su i te kako zainteresovani za svoje fotelje i uhljebljenja”, rekao je Živković.

Kako je naveo, na listi DPS-a su ozbiljni ljudi, odgovorni i vrijedni, iza kojih stoje i riječi i djela.

“Prvi među njima i budući gradonačelnik Podgorice je Nermin Abdić, omiljeni ljekar, podgorički komšija koji će, sa svojim timom voditi Podgoricu, onako kakav je i on sam – savjesno, kompetentno i ozbiljno”, rekao je Živković.

On je naveo da je partijski skup u srijedu označio intenziviranje aktivnosti na terenu, podizanje i mobilisanje partijske mreže.

“DPS je stranka sa najjačom partijskom strukturom i iskoristićemo tu prednost da svakoj Podgoričanki i Podgoričaninu, predstavimo plan za dalji razvoj Podgorice, infrastrukturne projekte i planove, koji će da zaustave jednogodišnju devastaciju grada i okrenu ga prema ubrzanom privrednom, ekonomskom i duštvenom razvoju”, poručio je Živković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се