Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Т.Г.

06. 09. 2023. 20:57 >> 21:25

ISPRED SALONA DVORCA PETROVIĆA

Muzičko-poetsko veče “Zvuk intime” održano u Podgorici

Na muzičko-poetskoj večeri pod nazivom “Zvuk intime” koje je 3. avgusta održano ispred izložbenog salona Dvorca Petrovića publika je mogla da posluša izvođenje autorske poezije Jelene Božović, autorskim obradama i kompozicijama violinistkinje Verice Čuljković, uz izvođenja gudačkog kvarteta Unique.

Kako su organizatori saopštili, program je održan u okviru Podgoričkog kulturnog ljeta, podržan od strane Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, Narodne biblioteke "Radosav Ljumović" i Muzeja savremene umjetnosti, a publika je imala priliku da svjedoči manifestaciji prisnosti i iskrenosti koje su glavno obilježje intima, u baš takvom scenskom ambijentu.

Program “Zvuk Intime” u realizaciji “Unique Production”-a je koncipiran kao šezdesetominutni muzičko-poetski multižanrovski performans sa elementima muzičkog teatra u svom savremenom izrazu, koji za svoj cilj ima promociju koncepta interdisciplinarne umjetničke produkcije, novih rješenja u produkcionim okvirima, muzičkog i poetskog autorstva u modernim i izvedbenim žanrovima, kao i kreiranje sadržaja visoke umjetnicke izvedbe za ljubitelje poezije i muzike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније