Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

09. 03. 2015. 23:45 >> 23:35

NAJVEĆA ZARADA

"Američki snajperista" već zaradio 500 miliona

“Igre gladi: Ptica rugalica- prvi dio” je prethodno bio film sa najvećom zaradom od 336.9 miliona dolara, ali je sada film Klinta Istvuda preuzeo vođstvo.

 

“Američki snajperista” je samo u Americi zaradio 337.2 miliona dolara od kako je počeo da se prikazuje u decembru prošle godine, a taj iznos se i dalje uvećava, prenosi Hafington.

Film je bio na prvom mjestu tri uzastopne nedjelje u januaru, a ovo je ujedno i najuspješniji film sa ratnom tematikom koji je zaradio 500.2 miliona dolara širom svijeta.

Što se drugih filmskih ostvarenja tiče, Nil Blokampov film “Chappie” zaradio je za sada skromnih 13.3 miliona dolara i tako zbacio sa trona “Focus” u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније