Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Б. [ HRT ]

25. 11. 2023. 12:42 >> 12:56

LEGENDARNI GLUMAC I REŽISER

Klint Istvud u 93. godini snima triler "Porotnik 2"

Holivudski veteran Klint Istvud, glumac, reditelj i producent, vraća se s 93 godine iza kamere kao reditelj, snimajući film "Porotnik 2".

Film snima u američkoj državi Džordžiji, a u njemu će glumiti britanski glumac Nikolas Holt i australijska glumica Toni Kolet, prenosi portal People.com.

U filmu će nastupiti i kanadska zvijezda Kifer Saterlend i američka glumica Zoi Dač.

Novi projekt legende američkog i svjetskog filma je pravni triler čija radnja prati porotnika na suđenju za ubijstvo koji shvata da je možda uzrokovao smrt žrtve i mora se uhvatiti ukoštac s dilemom treba li manipulisati porotom kako bi spasio sebe ili otkriti istinu i predati se.

Biće to prvi film tog višestrukog dobitnika Oskara nakon "Cry Macho" iz 2021.

Snimanje je nastavljeno nakon što su mnoge filmske produkcije zaustavljene zbog štrajka glumaca u SAD-u koji je završen nedavno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније