Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ b92 ]

09. 06. 2023. 10:53 >> 10:53

BEZ NjEGA NE MOGU DA NASTAVE

Džoni Dep odbio 20 miliona dolara za povratak u Pirate sa Kariba

Brojni obožavatelji bi voljeli da vide njega ponovo u ulozi Džeka Speroua, međutim, kako navode strani mediji, on više ne želi da sarađuje sa Diznijem.

Džoni Dep ne želi da nastavi snimanje franšize Pirati sa Kariba uprkos brojnim spekulacijama. Kako se navodi, glumac je ljut na Dizni zbog toga što su prekinuli saradnju sa njim nakon što ga je bivša supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje.

Njemu je za povratak u ulogu nuđeno 20 miliona, ali njegov prijatelj je rekao da ga ta uloga više ni najmanje ne zanima jer su ga odbacili dok je Amber lagala.

Podsjetimo, producent Džeri Brukhajmer je rekao kako rade na tome da vrate Depa na snimanje filma, s obzirom na to da je sve bilo na čekanju tokom njegovog suđenja.

Bez njegovog lika je nemoguće završiti šesti dio, pa je sada dalje snimanje jako neizvjesno s obzirom da je Depova odluka konačna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније