Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ M.M.Lj. ]

29. 03. 2023. 12:02 >> 12:02

GRADSKO POZORIŠTE

Predstava "Lažljivci" večeras u KIC-u "Budo Tomović"

Predstava ,,Lažljivci", koju je po tekstu Entonija Nilsona režirao Marko Manojlović, igra se već 15 godina od premijere, a biće izvedena večeras u 20 sati u Sali Dodest u Kulturno-iformativnom centru ,,Budo Tomović".

Dugovječnost kvaliteta ogleda se kroz 15 godina trajanja priče o dva policajca koji imaju zadatak da jednom starijem bračnom paru saopšte tužnu vijest da im je u saobraćajnoj nesreći preminula 34 - godišnja ćerka. Prema ocjeni kritičara Sandej Tajmsa ,,Lažljivci" su jedna od najsmješnijih, najcrnjih i najšokantnijih komedija koje je publika ikad vidjela.

U predstavi igraju: Pavle Ilić, Branko Ilić, Dubravka Drakić/Branka Femić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Goran Slavić i Sanja Popović/Una Lučić.
 
Ulaznice se mogu kupiti putem mobilne aplikacije Gradskog pozorišta Podgorica i na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati. Kontakt telefon: 020664237.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније