Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.LJ. ]

11. 10. 2018. 23:04 >> 22:47

PO ROMANU KINGA

Trejler koji ledi krv u žilama

Ako volite osjećaj straha u kostima koji ulivaju dobri horori, stigao je trejler za novi film Stivena Kinga koji izlazi u aprilu 2019.

Tačno 30 godina nakon prvog filma "Groblje kućnih ljubimaca" iz 1989. (Pet Sematary Sematary), stiže njegov rimejk. Film je rađen po istoimenom romanu Stivena Kinga koji mnogi smatraju njegovim najboljim djelom.

Režiju potpisuju Denis Vidmajer i Kevin Kolš.

Radnja filma prati preseljenje srećne porodice na idilično imanje na kome ubrzo počinju da se događaju čudne stvari. Naime, iza kuće u koju se porodica doselila nalazi se groblje kućnih ljubimaca. Odatle sve počinje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније