Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Objavio: B.V.

05. 11. 2017. 11:50 >> 20:02
7

BJELOGRLIĆ ZA TVCG

Nijesam očekivao rekordnu gledanost

Reditelj i glavni glumac serije "Senke nad Balkanom", Dragan Bjelogrlić kaže da nije očekivao da će serija imati rekordnu gledanost.

 

Podsjećamo, večeras će na TVCG 1 biti emitovana treća epizoda serije - dramskog trilera čija je radnja smještena u burni period s kraja dvadesetih godina prošlog vijeka. "Senke nad Balkanom" su za kratko vrijeme pobrale brojne simpatije gledalaca u Crnoj Gori, ali i drugim zemljama regiona.

Bjelogrlić za TVCG kaže da se kada je pravio seriju nije opterećivao da li će biti gledana.

"Od prvog trenutka kada se počeo da se bavim serijom nijesam se opterećivao koliko će to biti gledano. U tekstu koji je objavljen uoči premijere napisao sam da nijesmo se vodili time da serija mora da bude prilagođena najširoj publici, već smo radili onako kako smo zamislili. Nijesmo se opterećivali gledanošću a desilo se da je gledanost rekordna".

On je imao i savjet za mlađe kolege.

"Ako mogu mladima da dam savjet - to je treba da rade onako kako oni smatraju da je najispravnije. Tako smo radili ovaj projekat".

Bjelogrlić je pojasnio da svaki projekat pokušava da radi ezikom koji je razumljiv svima, bez obzira na lične umjetničke ambicije.

"Uvijek imam potrebu da se obraćam ljudima koji žive pored mene i da budem razumljiv njima. Vjerovatno to je jedan od razloga što su ljudi prihvatili seriju. U svakom slučaju rekordnu gledanost nijesam očekivao", poručuje Bjelogrlić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније