Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

16. 10. 2024. 09:37 >> 09:37

UPRAVA POLICIJE

Na Cetinju uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili su sinoć slobode M.K.(35) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, na štetu jednog lica.

Kako ističu u policiji, juče je na Cetinju oko 18:45 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do upotrebe vatrenog oružja.

"Dok su se nalazili ispred jednog ugostiteljskog objekta na Cetinju, M.K. je, kako se sumnja, upotrijebio vatreno oružje na štetu jednog lica i to na način što je nakon verbalnog sukoba sa oštećenim, u njegovom, kao i u drugom pravcu ispalio više hitaca. On je, nakon što se udaljio sa lica mjesta, savladan od strane policijskih službenika i lišen slobode", navode u policiji.

U ovom događaju nije bilo povrijeđenih lica, a nastupila je manja materijalna šteta na pomenutom ugostiteljskom objektu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније