Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

15. 10. 2024. 14:22 >> 14:22

odt kotor

Zadržano lice zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teške tjelesne povrede

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odredilo je zadržavanje licu M.K. (1988. godište) iz Kotora zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnom djelom teška tjelesna povreda.  

 

"Osumnjičeni je 09.10.2024. godine u naselju Škaljari, opština Kotor, na javnom mjestu, upotrijebio fizičku silu prema oštećenom M.M. (1980. godište) iz Kotora i zadao mu više udaraca pesnicom i nogom u predjelu glave i tijela, nanoseći mu teške tjelesne povrede", kaže se u saopštenju.

Kako kažu, imajući u vidu da se radi o licu koje je više puta osuđivano, između ostalog i za krivična djela sa elementima nasilja, ovo tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom M.K. odredi pritvor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније