Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

27. 06. 2024. 19:30 >> 19:30
1

pretresi

Tuzi: Pronađene dvije automatske puške, pištolj, preko 800 komada municije...

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili su pretrese na tri lokacije u Tuzima i tom prilikom pronašli dvije automatske puške, pištolj, lovačka puška i preko 800 komada municije, saopštili su iz Uprave policije.

"Preduzimajući kontinuirane planske aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu i suzbijanja krivičnih djela u vezi sa nedozvoljenim držanjem i trgovinom oružjem, službenici Sektora za borbu protiv kriminala izvršili su pretrese na tri lokacije u Tuzima. Prilikom pretresa objekata i drugih prostorija, kao i pregleda zemljišta koje koristi A.H., pronađene su dvije automatske puške i 788 komada puščane municije, kao i pet okvira od automatske puške, zakopane u zemlji u dvorištu kuće", navode iz policije. 

Kako su kazali, sa navedenim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio vršenje odgovarajućih vještačenja, nakon čega će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela i daljem postupanju u ovom predmetu.

Takođe, iz policije su kazali da je pretresima na dvije preostale lokacije pronađen pištolj marke „Bereta'' sa isteklim oružnim listom, 35 komada pripadajuće pištoljske municije, kao i lovačka puška bez važeće dozvole, shodno čemu će protiv dvije osobe biti pokrenuti odgovarajući postupci.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније