Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

27. 03. 2024. 17:01 >> 08:15
4
Čitaj mi:

JUČE UHAPŠEN

Krstović negirao krivicu, određeno zadržavanje

Podgoričanin Igor Krstović (38), navodni pripadnik kriminalnog "škaljarskog klana", koji je juče uhapšen u Budvi, na današnjem saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu negirao je krivicu, saopštio je Portalu RTCG njegov advokat Danilo Mićović. Krstoviću je određeno zadržavanje do 72 sata.

Sprovođenje Krstovića kod sudije za istragu i odluka o pritvoru, kaže Mićović, očekuje se večeras ili ujutru.

Za Krstovićem je bila raspisana potjernica Interpola zbog sumnje da je povezan sa švercom droge, pranjem novca i nedozvoljenim držanjem oružja.

Njemu se, saopšteno je sinoć iz policije, na teret stavljaju i krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i izazivanje opšte opasnosti.

"I.K. je visokorangirani pripadnik jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore", naveli su sinoć iz policije.

Policija je za Krstovićem tragala od novembra prošle godine, kada su, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapšeni njegovi sugrađani, Saša Anđušić i Boris Dobrović.

Dobroviću je, objavio je tada Libertas, na teret stavljeno članstvo u kriminalnoj organizaciji, dok se Anđušić, osim za pripadništvo kriminalnoj organizaciji, sumnjičio da je počinio i dva krivična djela pranje novca i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava.

Policija je tada pretresala apartmanski dio kompleksa "Tre Canne" u Budvi, gdje je, navodno, tražila Krstovića.

On je, prema nezvaničnim informacijama, zet vlasnika firme "Fab Live", koja je gradila luksuzni kompleks u metropoli turizma, u kojem je, navodno, Krstović boravio tih mjeseci.

Libertas je tada, pozivajući se na nezvanične informacije, objavio da je policija, osim za Krstovićem, tragala i za jednim policajcem, koji je, navodno, saznao da mu se sprema hapšenje, nakon čega je pobjegao.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније