Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

26. 03. 2024. 22:16 >> 22:50
4
Čitaj mi:

Akcija SBPK

Uhapšen Igor Krstović, visokorangirani pripadnik OKG

U Budvi je uhapšen I.K (38) visokorangirani pripadnik grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore, saopšteno je večeras iz Uprave policije. Kako nezvanično saznaje Portal RTCG u pitanju je Igor Krstović.

Kako navode iz Uprave policije I.K. je lociran i uhapšen u akciji službenika Sektora za borbu protiv kriminala i službenika Odjeljenja bezbjednosti Budva.

"I.K. se potraživao po potjernici NCB Interpola Podgorica zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i više krivičnih djela iz oblasti pranja novca, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i ekspozivnih materija i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako su kazali, radi se o visokorangiranom pripadniku jedne kriminalne grupe koja je sprovodila kriminalne aktivnosti na teritoriji Crne Gore.

"U aktivnosti lišenja slobode I.K. učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv krimnala, Specijalnog policijskog odjeljenja i Odjeljenja bezbjednosti Budva", dodaju iz policije.

Oni ističu da službenici Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju intenzivne i odlučne aktivnosti sa primarnim fokusom na neutralisanje djelovanja organizovanih kriminalnih grupa i sa njima povezanih lica.

Podsjećamo, Igor Krstović je krajem januara 2020. godine ranjen u pucnjavi u zetskom naselju Balijače, dok je džipom “mercedes” prilazio porodičnoj kući. Njegovo bolničko liječenje nadzirali su specijalci u Hanoveru, a zbog bezbjednosti, Njemačka mu je kasnije zabranila ulazak.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније