Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

26. 11. 2023. 12:22 >> 12:22

ŽABLjAK

Dvije krivične prijave zbog gradnje bez dozvole

Policija na Žabljaku, podnijela je krivične prijave protiv O.B. (52) i S.K (47) zbog sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za to, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako ističu, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Stanice policije Žabljak, u nastavku aktivnosti na suzbijanju bespravnih aktivnosti – nelegalne gradnje, podnijeli su krivične prijave protiv dva lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

"Naime, policijski službenici Stanice policije Žabljak su Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima podnijeli krivične prijave protiv O.B. (52) i S.K (47) zbog sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje. Ova lica su, kako se sumnja, izvršili na način što su u prethodnom periodu započeli izgradnju objekata na katastarskoj opštini Borje II - opština Žabljak bez prijave građenja i dokumentacije iz člana 91 Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata", pojanjavaju iz UP.

Ističu da će službenici RCB Zapad i u narednom periodu podići nivo operativnog djelovanja u cilju identifikovanja ovog oblika kršenja zakona koji je najviše zastupljen na teritoriji Žabljaka, te će preduzimati mjere i radnje u cilju procesuiranja odgovornih lica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније