Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

22. 08. 2023. 09:51 >> 09:57

15 DANA ZATVORA

Zbog napada na djevojku protjeran iz Crne Gore

Policija je privela K.E. (28) iz Republike Srbije zbog napada na djevojku pri čemu joj je zadao više udaraca. Dežurni sudija Andrija Vojvodić je okriljenom izrekao kaznu zatvora od 15 dana. Osim kazne, sudija je okrivljenom izrekao i zaštitnu mjeru protjerivanje stranca sa teritorije Crne Gore u trajanju od šest mjeseci.

"Dana 21.08.2023. godine u večernjim časovima u Sud za prekršaje u Budvi - Odjeljene u Herceg Novom priveden je okrivljeni K.E. (28) iz R.Srbije, zbog prekršaja iz zakona o javnom redu i miru", saopštili su iz Suda za prekršaje u Budvi. 

U postupku je, kako navode, utvrđeno da je ranije tog dana, nakon kraće verbalne rasprave fizički napao svoju djevojku i da joj je zadao više udaraca, kao i da to nije prvi put, ali da oštećena nasilje do sada nije prijavljivala državnim organima.

"Dežurni sudija Andrija Vojvodić je okriljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, te je odredio da se on odmah sprovede na izdržavanje izrečene kazne u UIKS Spuž, zbog opasnosti da ne ponovi istovjetni prekršaj", istakli su iz Suda za prekršaje. 

Osim kazne, sudija je, kako su kazali, okrivljenom izrekao i zaštitnu mjeru protjerivanje stranca sa teritorije Crne Gore u trajanju od 6 mjeseci, koju će Uprava policije izvršiti odmah nakon izdržane zatvorske kazne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније