Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

О.З.

06. 12. 2022. 18:34 >> 20:00
5

REAGOVAO NA ZAHTJEV SDT-A

Nikolić: Zvanično počeo predizborni progon

Poslanik i portparol DPS-a Miloš Nikolić kazao da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT), po nalogu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, danas krenulo u obračun sa pojedinim predstavnicima te stranke.

U istrazi rada Komisije za stambena pitanja, SDT zatražilo je od Skupštine odobrenje za ukidanje imuniteta poslanicima Boškoviću, Brajoviću, Šehoviću, Pribilović i Dragici Sekulić.

"Tužilaštvo nije u stanju da obezbijedi izborni proces na jednom biračkom mjestu i koje se pravi mrtvo već skoro godinu dana za kupovinu ličnih karata u Ulcinju, ono za koje nema ništa sporno u komunikaciji škaljarskog brata Abaza sa predstavnicima kriminalnih klanova, i koje ne smije da uhapsi funkcionere URA zbog učešća u švercu cigareta a nijemo je na svakodnevna nepočinstva smijenjene - kao i Vlade Zdravka Krivokapića, sada je hitro reagovalo na krivičnu prijavu Abazovića, iako ćuti na više od 70 prijava koje je u prethodne dvije godine podnijela Demokratska partija socijalista", saopštio je Nikolić.

On je istakao da je predizborni progon danas zvanično i počeo.

"Ali SDT i svi drugi koji pokušaju da institucije stave u funkciju odbrane jedne korumpirane vlasti, koja radi protiv nacionalnih interesa ove države, moraju da znaju da im zloupotreba položaja u korist pojedinih političkih centara neće proći", zaključio je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније