Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 10. 2015. 18:25 >> 20:09

PRVIJENAC PENETE

Šarapova preko Halep do druge pobjede

Marija Šarapova je u dva seta savladala Simonu Halep 6:4, 6:4 i zabilježila drugu pobjedu u Crvenoj grupi na završnom turniru u Singapuru.

Meč je obilježio veliki broj brejkova. U prvom setu tri, a u drugom čak pet.

Šarapova je prelomila meč na prelazu iz prvog u drugi set.

U drugom dijelu igre Ruskinja je povela sa 5:1, ali Halep se nije predala, pa je prišla na 5:4.

Ruskinja je, međutim, u destom gemu došla do brejka i potvrdila pobjedu, čime se izdvojila na prvom mjestu u grupi kao jedina igračica sa dvije pobede.

U drugom meču, Flavija Peneta je pobijedila Agnješke Radvanjsku 7:6, 6:4.

Flavija je tako došla do prve pobjede na turniru i zadržala šanse za prolaz u polufinale. Radvanjska je poslije dva odigrana meča posljednja, bez pobede.

Prvi set je riješen u taj-brejku, prethodno su obje teniserkenapravile po dva brejka. U 13. gemu se bolje snašla Italijanka i tako povela sa 1-0.  Peneti je u drugom setu bio dovoljan jedan brejk sa slavi 6:4.  

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније