Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavio: O.Z. ]

16. 01. 2018. 17:33 >> 17:04
2

ĐUKIĆ ISTIČE

Ne odgovara nam igra Slovenije

Pred crnogorskim rukometašima je težak zadatak - da bi ostali na Evropskom prvenstvu moraju da budu bolji od bronzane selekcije sa šampionata svijeta, sa kojom će se u srijedu sudariti u direktnom duelu za prolaz.

"Lavovi" u drugom kolu EP izgubili od Makedonije 29:28, a odlučujući meč za plasman drugu fazu igraju protiv Slovenije.

Selektor Dragan Đukić ističe da našoj selekciji ne "leži" igra slovenačke selekcije, koja je kvalitet pokazala u duelu sa Njemačkom.

"Slovenija je za nas veoma težak protivnik zbog koncepcije njihove igre. Igraju odbranu koja nam ne odgovara, a imaju i tri veoma brza beka. Dobro se poznajemo, igrali smo tri utakmice", kazao je Đukić.

Prema njegovim riječima, teško je očekivati da će Slovenija ići kući već nakon prve faze, ali to ne znači da se naša selekcija neće boriti.

"Mogu da obećam da ćemo se boriti i pokušati da napravimo jedan rukometni spektakl", dodao je Đukić.

Nakon poraza od Makedonije selektor nije očajavao.

"Ponosan sam kako smo igrali, kako smo se pokazali pred makedonskim navijačima, koji su napravili atmosferu kao da se igra u Skoplju. Pritisli smo Makedoniju do krajnjeg limita, morali su da urade sve i na terenu i van njega da bi nas dobili", rekao je Đukić.

I crnogorski reprezentativac Stevan Vujović pred duel sa Slovenijom ocjenjuje da nam ne odgovara igra izabranika Veselina Vujovića.

"Slovenija je mnogo brža ekipa od Makedonije, ali borićemo se. Mogu da obećam da ćemo igrati čvrsto i borbeno", poručio je Vujović.

Duel Crne Gore i Slovenije u 3. kolu Grupe C igra se sjutra od 20.30 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније