Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

11. 12. 2018. 10:51   >>  10:27 17

SELEKTOR JOHANSON

"Želimo da stignemo do Pariza"

Utakmica sa Danskom je veoma važna, jer možemo da odemo visoko, ali i da padnemo skoro na dno, ocijenio je selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson.

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Nantu selekciju Srbije 28:27 (12:15), u utakmici drugog kola druge faze Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Velika pobjeda na kraju, ali sam jako razočaran igrom od 10. do 30. minuta. Predali smo inicijativu Srbiji, ali smo u drugom poluvremenu bili znatno bolji. Odbrana je bila bolja, golmani takođe. Kontrolisali smo utakmicu u posljednjih 10 minuta, bilo je veoma dobro", istakao je švedski stručnjak.

Crnogorske rukometašice upisale su drugi trijumf u glavnoj rundi i ostale u trci za polufinale.

"Važna je pobjeda, jer želimo da stignemo do Pariza. Želimo da pobijedimo Dansku, to je skandinavski tim, koji neće leći i umrijeti, već će se boriti do kraja. Naš cilj je da trijumfujemo, a onda da gledamo sa tribina i nadamo se da će Srbija da nam pomogne, da će savladati Francusku i pogurati nas do polufinala. Utakmica sa Danskom je veoma važna, jer možemo da odemo visoko, ali i da padnemo skoro na dno", zaključio je Johanson.

Crna Gora će u posljednjem kolu, u srijedu u 15 sati i 45 minuta, igrati sa Danskom.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније