Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

02. 02. 2021. 12:23 >> 13:07
1

LALOŠEVIĆ

Savezi mogu da računaju na podršku Uprave

Ko ima san da postane sportista, da je na njemu samo da vježba, trudi se i bude posvećen, a na nama da mu omogućimo realizaciju tog sna, kazao je direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević.

Lalošević je ugostio rukovodstvo Odbojkaškog saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Cvetkom Pajkovićem.

Kako je saopšteno iz Uprave, u toku njihovog razgovora Lalošević je istakao da savezi mogu uvijek da računaju na kontinuiranu i bezrezervnu podršku Uprave za sport i mlade, kako bi crnogorski sport dostigao svoj pun potencijal.

"Od kada sam stupio na čelo Uprave za sport i mlade, trudim se da uvežem sve aktere sportskog polja, te da zajedničkim snagama pošaljemo poruku svakom ko ima san da postane sportista, da je na njemu samo da vježba, trudi se i bude posvećen, a na nama da mu omogućimo realizaciju tog sna", ističe Lalošević.

Takođe je u razgovoru analaizirana aktuelni trenutak odbojkaškog sporta u Crnoj Gori.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније